Selskabslokalet/Køkkenet

IMG_2341NYT! Forpagter af Houlkærhallens Cafeteria Juli Grønnegaard, har ligeledes pr. 1.2.2022 overtaget udlejningen af hallens selskabslokaler. Alle spørgsmål vedr. leje og praktisk information om selskabslokaler bedes rettet til Julie på telefon 30 48 38 64 eller via julie@guldkalv.dk

Houlkærhallens selskabslokale kan lejes til fester, og til andre forsamlinger, af private, foreninger og virksomheder. I direkte forbindelse til festlokalet er der et fuldt udstyret “stor-køkken”. Der er plads, stole, borde og service op til 60 personer.

Mål:
Festlokalet måler 14,5 x 7,5 meter, og der er godt 3 meter til loftet.
Der står 14 borde(200x90cm) til rådighed, samt 65 stole.

Prisen for at leje festlokalet og køkkenet til fest er 2300kr. Når man leje lokalerne til fest, så disponerer man over lokalerne fra kl. 16 dagen før og til kl. 12 dagen efter. Skal du f.eks. holde fest en lørdag, så har du lokalerne fra fredag kl. 16. til søndag kl. 12.
Ønsker man at leje festlokalet på hverdage(mandag-torsdag) til andre arrangementer end til “fester”, som f.eks. generalforsamlinger, møder, kurser, etc., så kan det typisk gøres til 900kr, hvis køkkenet også skal benyttes, og 500kr, hvis man kun skal benytte selskabslokalet.

Reservationer af selskabslokalet kan kun foretages indenfor nuværende og næste kalenderår.

IMG_2342 (1)Ved reservation og leje af selskabslokalet/køkkenet accepterer man Houlkærhallens lejebetingelser:

Ønsker du at leje festlokalerne, så tjek om det er ledigt herunder. Hvis det er ledigt, så kontakt os via julie@guldkalv.dk hvortil du oplyser navn, adresse, mobiltelefonnummer og den ønskede dato.

VIGTIGT:
På grund af planer om ud- og ombygning af Houlkærhallen i 2022-2023 vil alle reservationer af selskabslokalerne fra august 2022 og frem være med forbehold for, at reservationerne kan annulleres uden kompensation. /Bestyrelsen, december 2022